لوبیا کشاورزی و خواص آن
این لوبیا عمدتاً در مناطق شمالی کشور مانند منطقه گیلان و منطقه زنجان کشت می شود.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان ، گل های لوبیا سفید با زرد یا بنفش و میوه آن کوچک و شبیه غلاف است که دانه های لوبیا در آن قرار دارد.
لوبیاهای صحرایی جایگزین بسیار خوبی برای لوبیا چیتی و قرمز در سوپ سبزیجات بوده اند و یکی از قوی ترین انواع لوبیا به حساب می آیند.
این چغندر عمدتاً در ایران می روید و در سایر نقاط جهان به ندرت می روید. جایگزین خوبی برای گوشت قرمز است و به همین دلیل به آن گوشت فقیر می گویند.
به گزارش خبرگزاری آنا و سایر گروههای رسانهای، پوست و دانه لوبیا زمانی استفاده میشود که لوبیا سبز باشد، یعنی لوبیا سبز، اما وقتی پوست غلاف سفت شود، از دانه درون آن بهعنوان لوبیا خشک استفاده میشود. غذاهای قرمز یا سفید وجود دارد.
لوبیا در چه غذاهایی استفاده می شود:
از این نوع لوبیا برای تهیه غذاهای معروف محلی مانند لوبیا قاتک استفاده می شود، البته به جای لوبیا قرمز و لوبیا چیتی می توان از آن در انواع خورش ها مانند کورمه سبزی استفاده کرد.
خواص لوبیا رشتی:
برای رشد عضلات مفید است.
پروتئین موجود در لوبیا به اسیدهای آمینه خاصی تبدیل می شود و برای تولید انرژی و رشد عضلات مفید است.
از سرطان جلوگیری می کند.
لوبیا حاوی ویتامین K است که برای حفظ سلول های بدن مفید است و به کاهش سرطان کمک می کند.
استخوان ها را تقویت می کند.
با توجه به منگنز و کلسیم موجود در لوبیا، آنها به تقویت استخوان ها کمک می کنند و در پیشگیری از پوکی استخوان مفید هستند.
می توان از آن برای پاکسازی معده استفاده کرد.
اگر از لوبیا به مقدار مناسب استفاده شود، دستگاه گوارش را تمیز کرده و سموم را از بدن دفع می کند. زیرا فیبر کافی دارد و کمبود فیبر را در بدن جبران می کند.
به کاهش وزن کمک می کند.
از آنجایی که لوبیا کم چرب است، برای رژیم غذایی و کاهش وزن مفید است.
منبع خوبی از پروتئین است.
لوبیا حاوی پروتئین و بسیاری از اسیدهای آمینه است که جزء پروتئین ها هستند.
این حبوبات دارای خواص زیر نیز می باشند.
لوبیا رشتی در تقویت حافظه موثر است.
در درمان کم خونی موثر است.
یبوست را درمان می کند.
کاربرد:
سبزی ریشتی به جای سبزی قرمز در انواع غذاهای محلی مانند باگلی قاتک و کورمی سبزی استفاده می شود. همچنین برای انواع حفاظت مناسب است. از طریق این صفحه می توانید دانه های رابطه ای را خریداری کنید.
خسارت:
خوردن بادام زمینی برای افرادی که اسید اوریک بالا دارند و مبتلا به نقرس هستند توصیه نمی شود. از آنجایی که در معده و روده گاز زیادی تولید می کند باید مصرف آن را کم کرد و در هنگام پخت خوب پخته شود تا هضم شود و برای معده سنگین نباشد.
- ۰ نظر
- ۳۰ تیر ۰۳ ، ۱۱:۲۹